Op maat gemaakte EK-voetbal bedrijfspool, ook geschikt voor de iPad.

Logoseat: het mooiste stoeltje bij elk Oranje-event!

Krik uw naamsbekendheid verder op met deze leuke kruk: de Logoseat. De Logoseat is een betaalbare, handige en opvallende kruk voor evenementen, feesten en sportwedstrijden. Dus ideaal met het oog op het Europees Kampioenschap Voetbal.

Deze praktische kruk is vervaardigd uit hoogwaardig dubbellaags golfkarton en laat zich heel gemakkelijk bedrukken, in elk gewenst design, geheel full-colour. Dat biedt u kansen. Uiteraard helpen we u ook bij het ontwikkelen van deze bedrukking. Laat u verrassen door onze creatieve voorstellen.

De Logoseat wordt plat geleverd en heeft dan een praktische handgreep. Gebruikers kunnen de lichtgewicht kruk met slechts enkele handelingen openklappen, waarmee een kruk ontstaat die een gewicht van maar liefst 200 kg kan dragen. Dit is de ideale kruk voor de bezoekers van festivals, concerten en wedstrijden, maar ook een reclamebord waarmee u scoort. Na gebruik kunnen mensen de kruk weer makkelijk meenemen naar een volgende locatie of naar huis. Zo blijft u onder de aandacht!

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een voorstel op maat.


Getoonde modellen zijn ter beeldvorming.
Producten worden uitsluitend tailor-made gemaakt.